Ingredientai
ridikėlių
10
vnt.
smidrų
10
vnt.
česnako
2
skiltelės
IKI rozmarino šakelės
keletas
IKI čiobrelio šakelės
keletas
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
Gaminimo eiga
1. Ridikėlius perpjaukite pusiau, smidrams nupjaukite apatinę kietąją dalį.
2. Česnaką, IKI rozmariną bei IKI čiobrelį susmulkinkite, dėkite į indą, pagardinkite druska bei pipirais, pilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite.
3. Į skardą, padengtą kepimo popieriumi, sudėkite smidrus bei ridikėlius, apšlakstykite paruoštu aliejumi ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 10–15 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai