Ingredientai
Ievagrybių
100 g
Brokoliai
100 g
Aliejaus
3 v. š.
Sojų padažas
4 v. š.
Kapotų svogūno laiškų
1 sauja
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Gaminimo eiga
1. Pievagrybius bei brokolius supjaustykite skiltelėmis į 4 dalis. Pievagrybius sudėkite kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi, pagardinkite druska, pipirais. Kai pievagrybiai šiek tiek apskrus, sudėkite brokolius. Kepkite, kol daržovės suminkštės ir apskrus.
2. Pilkite sojų padažo, dėkite pjaustytų svogūnų laiškų ir viską gerai išmaišykite.
3. Sudėkite į lėkštę, pagardinkite IKI aitriosios paprikos smulkiais griežinėliais ir papuoškite įstrižai pjautais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG