Gaminimo eiga

1. Jautienos kepsnį kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus, dėkite rozmarino šakeles, česnakus, sviestą ir paglazūruokite kepsnį 2–3 min. Iškepus leiskite pastovėti 5–6 min., tada plonai supjaustykite.

2. Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, lazdynų riešutus susmulkinkite, romaninę salotą perpjaukite pusiau.

3. Į lėkštę dėkite pjaustytą jautienos kepsnį, romanines salotas, pomidorus, įberkite smulkintų lazdynų riešutų, apšlakstykite viską alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska bei pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai