Ingredientai
Bulvės
1
kg
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
8
šaukštai
Druska
pagal skonį
Svogūnai
1
vnt.
Rikotos sūris
200
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Virtas šaltas bulves sutrinkite, pasūdykite.
2. Įmuškite kiaušinį, suberkite pusę miltų ir gerai išminkykite.
3. Įdarui svogūną ir šoninę smulkiai supjaustykite ir pakepinkite.
4. Sudėkite kepintą svogūną į rikotą, pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.
5. Iš bulvių masės padarykite paplotėlius, į vidurį dėkite įdaro, gražiai užlankstykite, pavoliokite likusiuose miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies.
6. Patiekite su grietinės ir sviesto įdaru.
Skanaus!
Atsiliepimai