Ingredientai

Miltai 8 šaukštai
Druska pagal skonį
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Virtas šaltas bulves sutrinkite, pasūdykite.

2. Įmuškite kiaušinį, suberkite pusę miltų ir gerai išminkykite.

3. Įdarui svogūną ir šoninę smulkiai supjaustykite ir pakepinkite.

4. Sudėkite kepintą svogūną į rikotą, pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.

5. Iš bulvių masės padarykite paplotėlius, į vidurį dėkite įdaro, gražiai užlankstykite, pavoliokite likusiuose miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies.

6. Patiekite su grietinės ir sviesto įdaru.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai