Ingredientai
Cukinijos (jaunos)
2
vnt.
Miltai
1
puodelis
Druska
1
šaukštelis
Pipirai
0.5
šaukštelio
Kiaušiniai
2
vnt.
Parmezano sūris
0.5
puodelio
Malti džiūvėsėliai
1
puodelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Cukinijas supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.
Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.
Kiaušinius lengvai išplakite.
Maltus džiūvėsėlius sumaišykite su smuliai tarkuotu sūriu.
Cukinijų griežinėlius apvoliokite miltuose, kiaušiniuse ir džiūvėsėliuose. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Iškepusius gabaliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
Atsiliepimai