Ingredientai
Bulvės
5
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
3
šaukštai
Grietinė
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves sutarkuokite smulkiais šiaudeliais. Užpilkite šaltu vandeniu ir palaikius porą minučių nukoškite.
Suberkite smulkiai pjaustytą šoninę, įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės, miltų, suberkite prieskonius.
Gerai išmaišykite ir bulvių masę supilkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Paskirstykite tolygiai po keptuvę.
Kepkite ant mažos ugnies, kol apatinė pusė paskrus. Atsargiai apverskite ir kepkite kol apskrus antroji pusė.
Patiekite su grietinės padažu.
Atsiliepimai