Ingredientai
Bulvės
1
kg
Pienas
200
ml
Kiaulienos faršas
200
g
Pievagrybiai
100
g
Rūkyta kiaulienos šoninė
200
g
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Bulves nulupkite ir sutarkuokite su nuluptu svogūnu. Tarkius kiek nusunkite.
Faršą apkepkite keptuvėje su prieskoniais.
Rūkytą šoninę smulkiai supjaustykite.
Į tarkius sudėkite keptą faršą, pjaustytą šoninę, suberkite druską, pipirus ir supilkite karštą pieną.
Įmaišykite pjaustytus pievagrybius (tinka ir kiti grybai).
Tarkius supilkite į kepimo formą.
Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Patiekite su grietine.
Atsiliepimai