Ingredientai
Vištų sparneliai
1.5
kg
SANTA MARIA vištienos prieskonių mišinys
2
pakeliai
Santa Maria aitriųjų paprikų dribsniai
2
šaukšteliai
Aliejus
2
šaukštai
Graikiškas jogurtas
500
ml
SANTA MARIA persilado prieskonių mišinys
1
pakelis
Mėtos
pagal skonį
Salierų stiebai
300
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sparnelius patepkite aliejumi ir įtrinkite vištienos prieskonių mišiniu, aitriosiomis paprikomis ir palaikykite 30 min.
Atskirai sumaišykite jogurtą su mėtomis ir persiladu.
Nuplaukite salierus ir supjaustykite 5–6 cm ilgio lazdelėmis.
Tada kepkite kepsninėje sparnelius, kol jų oda taps traški ir paruduos. Svarbu neperkepti.
Patiekite su graikišku padažu ir salierų stiebais ar kitomis mėgstamomis daržovėmis.
Atsiliepimai