Ingredientai
Gaminimo eiga
Šprotų įdaras:
Šprotus ir kiaušinių trynius maišykite lygiomis dalimis. Sutrinkite šakute arba elektriniu smulkintuvu ir sumaišykite su majonezu. Papuoškite žalumynais.
Svogūnų ir krapų įdaras:
Svogūnus susmulkinkite ir pakepkite svieste kol gražiai pagels. Kiek pravėsusius sumaišykite su kiaušinių tryniais ir majonezu. susmulkinkite šviežius krapus ir įmaišykite į trynių masę. Papuoškite ridikėlio griežinėliu ar saldžiosios paprikos juostele.
Tuno įdaras:
Dvi dalis kiaušinių trynių sumaišykite su viena dalimi konservuoto tuno aliejuje. Įmaišykite majonezo, smulkintų juodųjų alyvuogių ir šlakelį citrinų sulčių.
Krabų įdaras:
Susmulkinkite krabų lazdeles ir sumaišykite su kiaušinių tryniais, konservuotais kukurūzais ir majonezu.
Česnakinis įdaras:
Kiaušinių trynius sumaišykite su viena ar dviem išspaustomis česnako skiltelėmis, majonezu ir smulkintais svogūnų laiškais. Papuoškite rūkyto kumpio susukta juostele.
Pomidorų įdaras:
labai smukliai supjaustykite pomidorus be žievelių ir porus. Juos sumaišykite su kiaušinių tryniais ir majonezu.
Grybų įdaras:
Smulkiai supjaustykite pievagrybius ir svogūną apiberkite druska ir apkepkite svieste, kol gražiai apskrus. Kiek pravėsusius sumaišykite su kiaušinių tryniais ir tiršta grietine.
Pikantiškas įdaras:
Kiaušinių trynius sumaišykite su tarkuotu kietuoju sūriu, labai smulkiai supjaustytomis džiovintomis slyvomis (prieš tai jas užpilkite karštu vandeniu ir palikite pastovėti bent pusvalandį, kad suminkštėtų) ir majonezu.
Atsiliepimai