Ingredientai
Gaminimo eiga
Majonezo ir varškės padažas
Porą šaukštų varškės išsukite su dviem šaukštais grietinės. Įdėkite du šaukštus majonezo ir gerai išmaišykite. Šiek tiek įberkite druskos (užteks mažo žiupsnelio) ir šaukštą smulkintų svogūnų laiškų. Viską gerai išmaišykite.
Pikantiškas česnakų
Tris šaukštus majonezo sumaišykite su trimis išspaustomis česnako skiltelėmis, šaukštu pomidorų tyrės ir arbatiniu šaukšteliu garstyčių. Įberkite po mažą žiupsnelį druskos ir cukraus. Gerai išmaišykite.
Majonezo ir krienų
Tris šaukštus majonezo sumaišykite su dviem šaukštais krienų. Jei krienai balti, įpilkite šaukštą burokėlių sulčių.
Jogurto padažas
Keturis šaukštus natūralaus jogurto sumaišykite su išspausta česnako skiltele, žiupsneliu druskos ir mažu žiupsneliu pipirų. Įpilkite šaukštelį aliejaus ir citrinų sulčių. Viską gerai išmaišykite.
Aštrus kario padažas
Sumaišykite lygiomis dalimis grietinę ir majonezą (po tris šaukštus). Įberkite šaukštelį kario prieskonių ir sudėkite keturias išspaustas česnako skilteles. Viską gerai išmaišykite.
Atsiliepimai