Ingredientai
Kukurūzų miltai
2
stiklinės
Vanduo
1.5
stiklinės
Kuminai malti
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Fetos sūris
200
g
Kalendros šviežios
sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iš kukurūzų miltų, kuminų, druskos ir vandens užmaišykite minkštą tešlą (bet tokią, kad neliptų prie rankų). Jei reikia, įberkite daugiau miltų, o jei tešla sausoka, įpilkite vandens.
Suskirstykite tešlą į kelias dalis, suformuokite 7,5 cm skersmens papločius.
Per vidurį uždėkite sūrio, sumaišyto su kalendra, druska ir pipirais (ar kokio kito įdaro).
Užspauskite kaštus, suformuokite apskritimą ir jį suplokite iki 1 cm storio. Kepkite papločius karštame aliejuje, po 3 min. iš kiekvienos pusės. Valgykite šiltus.
Atsiliepimai