Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę 170°C temperatūros.

Kambario temperatūros sviestą gerai išsukite su cukraus pudra.

Atskirame dubenyje šakute sutrinkite bananą.

Į sviesto masę po vieną įmuškite kiaušinius, pastoviai maišydami, įlašinkite vanilės.

Tada palaipsniui įmaišykite miltus ir supilkite pieną. Gerai išmaišykite, kol tešla taps vienalytė.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą skardą ir kepkite iki 170°C įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes.

Ar pyragas iškepęs, galite patikrinti, įsmeigdami medinį dantų krapštuką - jeigu ištraukus jis bus sausas, pyragas gatavas. Atšaldykite ir mėgaukitės!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai