Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau skersai, atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 „dubenėlių“. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu.

Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti). Viską kruopščiai išmaišykite.

Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 C temperatūroje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai