Ingredientai
Svogūnai
4
vnt.
Kiaulienos faršas
300
g
Džiugo sūris
70
g
Krakmolas
2
šaukštai
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau skersai, atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 „dubenėlių“. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu.
Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti). Viską kruopščiai išmaišykite.
Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 C temperatūroje.
Atsiliepimai