Ingredientai

Bulvės 200 g
Druska pagal skonį
Juodieji malti pipirai
Sviestas 2 šaukštai
Pienas 100 ml
Žalumynai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Žiedinį kopūstą sulaužykite smulkesniais žiedynais. Sudėkite daržoves į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės.

Jautienos išpjovą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kepkite nedidelėmis porcijomis keptuvėje su šaukštu sviesto 10 – 15 min., kol visiškai iškeps. Iškeptą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Išvirusias daržoves nusunkite ir sutrinkite. Supilkite šiltą pieną, sudėkite sviestą, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Patiekite su jautienos juostelėmis, papuošę žalumynais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai