Ingredientai

Pienas 1 stiklinė
Grietinė 0.5 stiklinės
Miltai 300 g
Razinos 0.5 stiklinės
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Sviestą, pieną, grietinę, vanilinį cukrų, pusę cukraus ir druską sumaišykite bei užvirinkite.

Į mišinį iškart suberkite visus miltus ir smarkiai maišykite, kol tešla sulips į gumulą. Tešlą šiek tiek atvėsinkite, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį. Sudėkite razinas.

Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir likusiu cukrumi. Įmaišykite į tešlą ir ją kildinkite, kol dvigubai padidės.

Tešlą šaukštu dėkite į įkaitintus riebalus ir virkite. Spurgas pabarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai