Ingredientai
Mielės
25
g
Pienas
1
stiklinė
Grietinė
0.5
stiklinės
Kiaušiniai
5
vnt.
Sviestas
75
g
Cukrus
75
g
Miltai
300
g
Razinos
0.5
stiklinės
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
druska
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Sviestą, pieną, grietinę, vanilinį cukrų, pusę cukraus ir druską sumaišykite bei užvirinkite.
Į mišinį iškart suberkite visus miltus ir smarkiai maišykite, kol tešla sulips į gumulą. Tešlą šiek tiek atvėsinkite, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį. Sudėkite razinas.
Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir likusiu cukrumi. Įmaišykite į tešlą ir ją kildinkite, kol dvigubai padidės.
Tešlą šaukštu dėkite į įkaitintus riebalus ir virkite. Spurgas pabarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai