Ingredientai

Grybai 500 g
Miltai 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūnus susmulkinkite ir apkepinkite iki geltonumo. Suberkite grybus ir troškinkite, kol visai iškeps.

Bulves nulupkite ir išvirkite. Sutrinkite bulvių košę, pagardinkite druska ir pipirais.

Kai bulvės atšals, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Bulvių masę padalinkite į vienodus gabaliukus. Suplokite paplotėlius, į vidurį dėkite šaukštą grybų masės ir gražiai sulipdykite kukulius. Juos suplokite, apvoliokite miltuose ir kepkite aliejuje maždaug po 4 minutes iš abiejų pusių.

Patiekite su grietine.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai