Ingredientai

Kava 150 ml
Cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas žiupsnelis
Tekila 40 ml
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

Į puodelį dedame cukrų (jeigu cukraus nevartojate, galima apsieiti ir be jo), beriame cinamoną, supilame tekilą. Pasigaminame kavos.

Paruošta? Tada atsargiai, perkošusios, pilame kavą į puodelį su pagardais. Papuošiame plaktos grietinėlės kepurėle. Tačiau tai dar ne viskas. Paimkite šviežią apelsiną ir specialiu įrankiu atsargiai atpjaukite 2-3 žievelės gabalėlius.

Neverta nerimauti, jeigu specialus įrankio žievelei lupti neturite – puikiai tiks ir peilis. Jeigu žievelė bus pakankamai stora, iš jos galima išpjauti norimą figūrėlę, pavyzdžiui, širdelę. Tai ir bus baigiamasis šios kavos akcentas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai