Ingredientai
Kava
150
ml
Cukrus
1
šaukštelis
Cinamonas
žiupsnelis
Tekila
40
ml
Grietinėlė (plakta)
1
šaukštas
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
Į puodelį dedame cukrų (jeigu cukraus nevartojate, galima apsieiti ir be jo), beriame cinamoną, supilame tekilą. Pasigaminame kavos.
Paruošta? Tada atsargiai, perkošusios, pilame kavą į puodelį su pagardais. Papuošiame plaktos grietinėlės kepurėle. Tačiau tai dar ne viskas. Paimkite šviežią apelsiną ir specialiu įrankiu atsargiai atpjaukite 2-3 žievelės gabalėlius.
Neverta nerimauti, jeigu specialus įrankio žievelei lupti neturite – puikiai tiks ir peilis. Jeigu žievelė bus pakankamai stora, iš jos galima išpjauti norimą figūrėlę, pavyzdžiui, širdelę. Tai ir bus baigiamasis šios kavos akcentas.
Atsiliepimai