Ingredientai
Starkis
2
kg
Morkos
4
vnt.
Svogūnai
3
vnt.
Marinuoti grybai
250
g
Česnakai
8
skiltelės
Kiaušiniai
2
vnt.
Bulvės
12
vnt.
Majonezas
5
šaukštai
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Žuvies prieskoniai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Starkį išvalykite, nuskuskite žvynus ir įtrinkite prieskoniais.
Morkas nuskuskite ir sutarkuokite. Česnaką bei svogūnus susmulkinkite ir viską pakepinkite keptuvėje. Tada sudėkite marinuotus grybus. Šia mase prikimškite starkį ir jį užsiūkite.
Bulves nuskuskite ir sudėkite šalia starkio. Viską sukiškite į kepimo rankovę ir pašaukite į orkaitę vienai valandai. Pabaigoje aptepkite majonezu.
Atsiliepimai