Ingredientai
Svogūnai
4
vnt.
Burokėliai
4
vnt.
Sviestas
2
šaukštai
Čederio sūris
340
g
Jogurtas (natūralus)
125
ml
Malti džiūvėsėliai
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Nustebinkite šeimyną orkaitėje keptais burokėliais ir svogūnais su įdaru.
Gaminimo eiga
Svogūnus nulupkite, o jų vidų išskobkite (krašteliai neturi likti labai ploni). Tą patį padarykite su burokėliais (pasirinkite panašaus dydžio svogūnus ir burokus).
Išskobtą svogūnų ir burokėlių masę susmulkinkite ir apkepkite svieste. Sudėkite į dubenį. Sumaišykite su sūriu ir jogurtu, pagardinkite druska bei pipirais.
Berkite džiūvėsėlius, kol gausite tirštą, tvirtą įdarą. Jį sudėkite į išskobtus svogūnus ir burokėlius. Kepimo indą patepkite sviestu, išdėliokite įdarytas daržoves ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 min.
Atsiliepimai