Ingredientai
Šašlykams:
Jautienos nugarinė
500
g
Cukinijos
3
vnt.
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Druska
1
šaukštelis
Rūkytos paprikos milteliai
1
šaukštelis
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Majonezas
1
stiklinė
Citrinų sultys
3
šaukštai
Petražolės
sauja
Česnakai
5
skiltelės
Rūkyta paprika
2
šaukšteliai
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite visus padažo ingredientus. Laikykite šaldytuve, kol prireiks (galima paruošti prieš dieną). Įkaitinkite grilį ar šašlykinę.
Dideliame dubenyje sumaišykite ingredientus šašlykams. Suverkite cukinijas ir jautieną atskirai ant iešmų. Kepkite vidutinėje temperatūroje, apversdami kartą ar du, nuo keturių iki šešių minučių. Patiekite su padažu.
Atsiliepimai