Ingredientai
Kiaulienos filė
500
g
Česnakai
3
skiltelės
Alyvuogių aliejus
4
šaukštai
Mocarelos sūris
600
g
Saldžiosios paprikos
2
vnt.
Pomidorai
6
vnt.
Majonezas
70
ml
Bazilikai švieži
2
šaukštai
Raudonėliai džiovinti
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Ypatingą skonį patiekalui suteikia prieskoninių žolelių ir sūrio derinys.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Sutrinkite česnako skiltelę (antrą skiltelę pasilikite) ir sumaišykite ją su 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, druska ir pipirais. Šiuo mišiniu ištrinkite mėsos gabaliukus ir palikite 15 min. Apkepkite mėsą iš visų pusių, kol visiškai iškeps.
Nuplaukite saldžiąją papriką, nupjaukite kotelį, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite kvadratėliais. Pomidorus supjaustykite apskritimais.
Pasiruoškite padažą. Likusį česnaką taip pat sutrinkite ir įmaišykite į majonezą. Sudėkite smulkintus bazilikus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Ant medinių iešmelių sluoksniuodami suverkite iškeptą mėsą, paprikas, mocarelą ir pomidorus. Patiekite su padažu.
Atsiliepimai