Ingredientai

Miltai 1 puodelis
Pilno grūdo miltai 1 puodelis
Česnako milteliai 1 šaukštelis
Paprikos milteliai 1 šaukštelis
Druska 0.5 a. š.
Pienas 1 puodelis
Alyvuogių aliejus 0.3 stiklinės
Morka 1 vnt.
Vidutinio dydžio cukinija 1 vnt.
Vidutinio dydžio svogūnas 1 vnt.
Mėgstamas tarkuotas sūris 1.25 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pasiruoškite 12-ai keksiukų iškepti skirtą formelę.

2. Sutarkuokite svogūną, cukiniją ir morką. Iš tarkuotų daržovių išspauskite sulčių perteklių. Sutarkuokite sūrį.

3. Dideliame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: miltus, prieskonius ir kepimo miltelius.

4. Kitame dubenyje išplakite kitus ingredientus: aliejų, pieną ir kiaušinius. Šį plakinį sumaišykite su sausais ingredientais. Į gautą mišinį įmaišykite tarkuotas daržoves ir 1 puodelį tarkuoto sūrio.

5. Gautą tešlą supilkite į keksiukų formą. Kiekvieną keksiuką prieš kepant apibarstykite likusiu sūriu. Viską kepkite apie 20-25 minutes. Prieš valgant – leiskite jiems atvėsti.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai