Ingredientai

Virta arba kepta vištiena (galima rinktis kitą mėsą, taip pat gaminti be jos) 250 g
Grikiai 200 g
Tarkuotas sūris 2 saujos
Morkos 1 vnt.
Bulvės 1 vnt.
Česnakas 2 skiltelės
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Išvirkite grikius pagal instrukciją ant pakuotės.

2. Tuo metu keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol šis suminkštės.

3. Šalia sudėkite tarkuotą morką, kapotą česnaką – viską pakepinkite porą minučių.

4. Vėliau į atskirą indą suberkite kepintas daržoves, vištieną (arba pasirinktą kitą mėsą), virtus grikius bei tarkuotą bulvę.

5. Taip pat įmuškite kiaušinius, supilkite grietinėlę bei įberkite druskos ir pipirų – gerai išmaišykite šiuos ingredientus.

6. Viską suberkite į sviestu arba aliejumi išteptą kepimo indą ir kepkite apie 30 minučių 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

7. Praėjus pusvalandžiui ant apkepo užberkite tarkuotą sūrį ir dar pakepinkite keletą minučių, kol šis išsilydys.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai