Ingredientai
Vištienos filė
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Miltai
2
šaukštai
Malti džiūvėsėliai
4
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Kriaušės
2
vnt.
Sviestas
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė perpjaukite horizontaliai pusiau ir šiek tiek išmuškite. Pabarstykite pipirais ir druska.
2. Sūrį sutrupinkite ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis kriaušėmis ir ištirpintu sviestu.
3. Paruoštą įdarą dėkite ant vištienos kepsniukų ir juos susukite.
4. Susekite mediniu smeigtuku.
5. Apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.
6. Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.
7. Iškepus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
Skanaus!
Atsiliepimai