Ingredientai
Kiaulienos faršas
600
g
Majonezas
1
šaukštas
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Druska
0.5
šaukštelio
Pipirai
žiupsnelis
Kiaušiniai
2
vnt.
Manų kruopos
3
šaukštai
Malti džiūvėsėliai
5
šaukštai
Miltai
5
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Vanduo
2
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Svogūną sutarkuokite, česnaką išspauskite.
Į faršą įmuškite kiaušinius, sudėkite svogūno ir česnako tyrę, suberkite prieskonius, manų kruopas, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite.
Vieną kiaušinį lengvai išplakite su vandeniu.
Suformuotus nedidelius kotletus apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kotletus sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, apšlakstykite (apipurkškite) aliejumi ir kepkite apie 50 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Patiekite su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai