Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
4
vnt.
Kiaulienos dešrelės
200
g
Svogūnai
1
vnt.
Šalavijai (džiovinti)
1
šaukštelis
Garstyčios
0.5
šaukštelio
Garstyčios
0.5
šaukštelio
Obuoliai
1
vnt.
Rūkyta kiauliena
8
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Kitoks patiekalas vištienos gerbėjams.
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, Pasigaminkite įdarą: nulupkite nuo dešrelių odeles, smulkiai supjaustykite, sumaišykite dubenyje su svogūnais, šalavijais ir garstyčiomis, obuoliais ir šviežiai maltais pipirais.
Kiekvieną vištienos krūtinėlę įpjaukite horizontaliai ir atverskite kaip knygą. Į įpjovą įdėkite ketvirtį įdaro, jį gerai įspauskite į minkštimą.
Įdarytas krūtinėles perjuoskite kiaulienos juostelėmis ir sudėkite į kepimo formą.
Kepkite įdarytas krūtinėles orkaitėje 30 – 35 min. Patiekite su bulvėmis ir žaliomis salotomis.
Atsiliepimai