Žirnių sriubą, mitybos specialistų patarimu, tinka valgyti tiek mažiems, tiek dideliems. Ir iš tiesų – kaip sodri, vasara kvepianti sriuba gali nepatikti. Valgykite žirnių sriubą užkąsdami tamsia čiabata.

Gaminimo eiga

1. Atitirpinkite MANTINGA tamsią itališką čiabatą kambario temperatūroje apie 40 min. ir kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.

2. Prikaistuvyje išlydykite IKI sviestą ir jame troškinkite smulkintus svogūnus bei česnakus, kol suminkštės apie 5 min.

3. Supilkite vištienos sultinį ir užvirkite. Sudėkite žirnelius. Pavirkite 2–3 min. ir sudėkite špinatų lapelius.

4. Sriubą pagardinkite prieskoniais, supilkite grietinėlę ir gerai sumalkite rankiniu trintuvu.

5. Sumaltą sriubą gardinkite aitriųjų paprikų dribsniais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

6. Patiekite žirnių sriubą su karšta MANTINGA tamsia čiabata.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai