Ingredientai
Vištienos filė
2
vnt.
Pievagrybiai
16
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Fermentinis sūris
50
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Kukurūzų miltai
4
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Provanso žolelės
2
šaukšteliai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Atvėsusius pievagrybius sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu.
3. Vištienos filė perpjaukite puiau horizontaliai, kad gautųsi du ploni vištienos kepsniai.
4. Apibarstykite druska, Provanso žolelėmis, į vidurį dėkite įdaro ir susukite.
5. Suktinuką apvoliokite kiaušinių plakinyje ir kukurūzų miltuose.
6. Dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos (stenkitės, kad suktinukų sujungimo linija atsidurtų apačioje).
7. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai