Ingredientai

Vištienos filė 2 vnt.
Pievagrybiai 16 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Fermentinis sūris 50 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Kukurūzų miltai 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Provanso žolelės 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.

Atvėsusius pievagrybius sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu.

Vištienos filė perpjaukite puiau horizontaliai, kad gautųsi du ploni vištienos kepsniai.

Apibarstykite druska, Provanso žolelėmis, į vidurį dėkite įdaro ir susukite.

Suktinuką apvoliokite kiaušinių plakinyje ir kukurūzų miltuose.

Dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos (stenkitės, kad suktinukų sujungimo linija atsidurtų apačioje).

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba