Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Rikotos sūris
200
g
Mairūnai
1
sauja
Grietinė
2
šaukštai
Česnakai
3
skiltelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė supjaustykite plonais ir plačiais kepsniukais.
2. Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite, kad suminkštėtų.
3. Pabarstykite druska ir pipirais.
4. Rikotą išsukite su išspaustu česnaku, grietine ir smulkiai pjaustytu mairūnu.
5. Rikotos masę tepkite ant kepsniukų.
6. Kepsniukus susukite ir apvyniokite plonomis, bet ilgomis šoninės juostelėmis.
7. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Skanaus!
Atsiliepimai