Ingredientai
Žemės riešutų sviestas
2
šaukštai
Sojos padažas
100
ml
Citrinų sultys
100
ml
Rudasis cukrus
1
šaukštas
Karis
2
šaukštai
Česnakai
2
skiltelės
Čili padažas
1
šaukštelis
Vištienos krūtinėlių filė
6
vnt.
Porcijos: 6
Grilyje kepti vištienos gabalėliai, marinuoti riešutų sviesto ir sojos padaže.
Gaminimo eiga
Dideliame dubenyje išplakite riešutų sviestą, sojos padažą, citrinos sultis, rudąjį cukrų, kario miltelius, česnaką ir aštrų padažą. Į šį marinatą sudėkite vištienos gabalėlius.
2 val. (dar geriau - per naktį) palaikykite šaldytuve. Sumaukite ant medinių iešmelių ir kepkite karštame grilyje po 5 min iš abiejų pusių.
Atsiliepimai