Ingredientai

Česnakai 8 skiltelės
Baltas sausas vynas 0.5 stiklinės
Grietinėlė 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištieną supjaustykite didesniais gabalais.

2. Apibarstykite pipirais, druska, Provanso žolelėmis, prieskonius įtrinkite.

3. Vištieną apkepkite svieste, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

4. Kitoje keptuvėje svieste apkepkite išspaustus česnakus, suberkite smulkiau pjaustytus pievagrybius ir kepkite juos kelias minutes.

5. Įpilkite vyno, maišant kepkite kelias minutes.

6. Įpilkite grietinėlės išmaišykite, jei reikia pagardinkite druska, pipirais ir sudėkite vištienos gabaliukus.

7. Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai