Ingredientai
miltų
1
puodelis
cukraus
0.25
puodelio
matcha arbatos miltelių
2
v. š.
kepimo miltelių
1
a. š.
druskos
žiupsnelis
pasukų
0.5
puodelio
vanilės ekstrakto
0.5
a. š.
išplakto kiaušinio
1
vnt.
ištirpinto sviesto
1
v. š.
pieninio arba juodojo šokolado, susmulkinto mažais gabalėliais
100
g
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių. Spurgų formą ištepkite aliejumi arba lydytu sviestu. Į maišytuvą sudėkite miltus, cukrų, matcha miltelius, kepimo miltelius ir druską. Tuomet supilkite pasukas, kiaušinį, vanilės ekstraktą ir sviestą.
2. Viską išplakite iki vientisos masės. Galiausiai dideliu šaukštu sudėkite paruoštą tešlą į spurgoms kepti skirtą formą.
3. Viską dėkite į orkaitę ir kepkite 5–8 minutes. Tuomet kitame inde atsargiai ištirpdykite šokoladą – spurgas aptepkite šokoladu ir padėkite į šalį, kad šis sustingtų. Skanaus!
Receptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai