Ingredientai

miltų 1 puodelis
cukraus 0.25 puodelio
matcha arbatos miltelių 2 v. š.
kepimo miltelių 1 a. š.
druskos žiupsnelis
pasukų 0.5 puodelio
vanilės ekstrakto 0.5 a. š.
išplakto kiaušinio 1 vnt.
ištirpinto sviesto 1 v. š.
pieninio arba juodojo šokolado, susmulkinto mažais gabalėliais 100 g

Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių. Spurgų formą ištepkite aliejumi arba lydytu sviestu. Į maišytuvą sudėkite miltus, cukrų, matcha miltelius, kepimo miltelius ir druską. Tuomet supilkite pasukas, kiaušinį, vanilės ekstraktą ir sviestą.

2. Viską išplakite iki vientisos masės. Galiausiai dideliu šaukštu sudėkite paruoštą tešlą į spurgoms kepti skirtą formą.

3. Viską dėkite į orkaitę ir kepkite 5–8 minutes. Tuomet kitame inde atsargiai ištirpdykite šokoladą – spurgas aptepkite šokoladu ir padėkite į šalį, kad šis sustingtų. Skanaus!

Receptu dalijasi IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai