Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Tuną labai gerai nuvarvinkite.

2. Parmezano ir varškės sūrius smulkiai sutarkuokite.

3. Sumaišykite su kiaušiniu, pagardinkite druska ir pipirais.

4. Formuokite nedidelius kotletukus, apvoliokite juos miltuose ir virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališkų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Itališkų kukulių receptas

Švediškų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švediškų kukulių receptas

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Tofu kukuliai su pievagrybiais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Tofu kukuliai su pievagrybiais