Ingredientai
Apelsinai
10
vnt.
Baltojo vyno actas
100
ml
Balzaminis actas
50
ml
Kriaušės
3
vnt.
Cukrus
100
g
Triušienos kepenėlės
500
g
Šaltai rūkyta šoninė
10
riekelės
Čiobreliai švieži
žiupsnelis
Miltai
200
g
Sviestas
100
g
Druska
žiupsnelis
Duona skrudinimui
4
riekelės
Vyšniniai pomidoriukai
3
vnt.
Spanguolės
sauja
Rukolos salotos
sauja
Judrės Nemeikštienės receptas.
Gaminimo eiga
Šiek tiek apkepame šoninę ir ant tų pačių taukų kepame kepenėles. Svarbu nepamiršti įdėti druskos.
Padažui į keptuvę įpilame cukraus, balzaminio acto, įpilame vyno bei įdedam čiobrelių. Padaže apkepame kriaušes.
Viską patiekiame ant forminės duonelės su sviestuku.
skonis
Atsiliepimai