Ingredientai

Pievagrybiai 1 puodelis
Porai 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Grietinėlė 1 stiklinė
Sviestas 1 šaukštas
Vanduo 400 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė, pievagrybius ir poro stiebą susmulkinkite.

Puode išlydykite sviestą ir porą minučių ant mažos ugnies kepkite išspaustus česnakus.

Sudėkite vištieną, porą, pievagrybius ir nusunktus kukurūzus. Apkepkite, įpilkite 100 ml vandens ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

Suberkite prieskonius ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Įpilkite dar 350 ml vandens ir užvirkite.

Virkite ant mažos ugnies dar 10 minučių.

Įpilkite grietinėlės, išmaišykite, užvirkite ir galite patiekti.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai