Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Morkas nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais. Puode ištirpinkite sviestą ir jame kelias minutes apkepinkite morkas. Supilkite sultinį.

2. Virkite tol, kol morkos suminkštės (15–20 minučių). Viską sutrinkite trintuvu. Įberkite į sriubą sutrupinto pelėsinio sūrio.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Belgiški vafliai su cukinijomis
Reikia pasistengti
25 min.

Belgiški vafliai su cukinijomis

Netikėti „Chicken nuggets“ be vištienos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Netikėti „Chicken nuggets“ be vištienos

Agrastų ir bananų uogienė
Lengvai paruošiamas
40 min.

Agrastų ir bananų uogienė

Vyšnių uogienė su šokoladu
Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyšnių uogienė su šokoladu