Ingredientai
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Cukinijos
700
g
Vanduo
0.5
l
Karis
0.5
šaukštelio
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Raudonėliai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Lydytas sūrelis
50
g
Porcijos: 4
Į šią sriubą įdėkite bazilikų ir (ar) raudonėlių – suteikia malonų prieskonį. Labai tinka ir tepamasis sūris su žolelėmis.
Gaminimo eiga
Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite.
Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite.
Į puodą įpilkite aliejaus, pakaitinkite svogūną ir česnaką (tik per daug neapskrudinkite).
Suberkite karį, sudėkite cukinij as, kartkartėmis pamaišydami pakaitinkite dar keletą minučių.
Supilkite vandenį ir virkite, kol cukinij os suminkštės (apie 10 minučių).
Sumeskite raudonėlius, bazilikus, pakaitinkite kelias minutes ir sutrinkite trintuvu arba virtuviniu kombainu.
Tada į sriubą sudėkite tepamąjį sūrį, įberkite druskos ir pipirų.
Atsiliepimai