Ingredientai

Grietinė 5 šaukštai
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Provanso žolelės 3 žiupsneliai
Kukurūzų miltai 7 šaukštai
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Aušrai.

Gaminimo eiga

1. Grietinę sumaišykite su druska, pipirais ir žolelių mišiniu.

2. Žuvį supjaustykite pusės delno dydžio gabalėliais. Gausiai aptepkite juos grietine su prieskoniais ir palikite pastovėti apie 10 minučių.

3. Gabalėlius apvoliokite kukurūzų miltuose.

4. Kepimo skardą ištepkite sviestu. Sudėkite žuvies gabalėlius ir ant kiekvieno uždėkite truputį sviesto.

5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai