Ingredientai
Svogūnai
2
vnt.
Pienas
1
puodelis
Baltojo vyno actas
1
šaukštas
Grietinė
0.5
puodelio
Miltai
1
puodelis
Druska
0.5
šaukšto
Juodieji pipirai
žiupsnelis
Česnako milteliai
1
šaukštelis
Majonezas
5
šaukštai
Pomidorų padažas
2
šaukštai
Aitriosios paprikos milteliai
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite iki 1 cm storio griežinėliais. Griežinėlius išskirstykite į žiedelius.
2. Dubenyje išpalkite pieną su actu ir grietine.
3. Kitame dubenyje gerai išmaišykite miltus, druską, pipirus ir česnako miltelius.
4. Svogūno žiedus apvoliokite pieno ir grietinės padaže (ištraukti naudokite šakutę), miltų mišinyje vėl grietinės ir vėl miltų.
5. Virkite po kelis žiedus įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
6. Iškeptus žiedus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingus riebalus.
7. Padažą paruoškite sumaišius visus padažo ingredientus.
Skanaus!
Atsiliepimai