Ingredientai

Kiaušinių baltymai 4 vnt.
Kietasis sūris 100 g
Fermentinis sūris 120 g
Miltai 4 šaukštai
Muskato riešutai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kiaušinio baltymus su žiupsneliu druskos išplakite iki standžių putų.

Sūrį smulkiai sutarkuokite ir atsargiai įmaišykite į baltymus.

Pagardinkite tarkuotu muskato riešutu.

Formuokite nedidelius rutuliukus ir apvoliokite juos miltuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol padidės ir gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla