Ingredientai

Bulvės 800 g
Sūris 2 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Ievai.

Gaminimo eiga

Išvirkite bulves, palaukite kol atvės ir susmulkinkite mėsmale ar grūstuvu.

Sudėkite bulves, tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinį , suberkite miltus ir pabarstykite druska ir pipirais.

Viską gerai išmaišykite ir suminkykite.

Drėgnomis rankomis suformuokite mažus kotletukus ir kepkite įkaitintame aliejuje (jo negailėkite - tegul siekia kotletukų vidurį arba supilkite aliejų į puodą ir kotletukus virkite), kol kotletukai gražiai apskrus.

Kotletukams iškepus sudėkite juos ant popierinių servetėlių, kad nuvarvėtų aliejus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai