Ingredientai
Bulvės
800
g
Sūris
2
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Ievai.
Gaminimo eiga
Išvirkite bulves, palaukite kol atvės ir susmulkinkite mėsmale ar grūstuvu.
Sudėkite bulves, tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinį , suberkite miltus ir pabarstykite druska ir pipirais.
Viską gerai išmaišykite ir suminkykite.
Drėgnomis rankomis suformuokite mažus kotletukus ir kepkite įkaitintame aliejuje (jo negailėkite - tegul siekia kotletukų vidurį arba supilkite aliejų į puodą ir kotletukus virkite), kol kotletukai gražiai apskrus.
Kotletukams iškepus sudėkite juos ant popierinių servetėlių, kad nuvarvėtų aliejus.
Atsiliepimai