Ingredientai

Bulvės (didesnės) 6 vnt.
Kiaušiniai 1 vnt.
Vištienos faršas 200 g
Kietasis sūris 100 g
Druska 0.5 šaukštelio
Juodieji malti pipirai žiupsnelis
Muskato riešutai žiupsnelis
Miltai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite su lupenomis.

Kiek atvėsusias nulupkite ir sutrinkite grūstuvu.

Sudėkite vištienos faršą, smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį.

Įberkite druskos,pipirų, miltų muskato riešutų, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

Puode įkaitinkite aliejų.

Iš bulvių masės lipdykite apvalius ar pailgus kukulius, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir dėkite kepti.

Kepkite po kelis, kol gražiai apskrus.

Tinka su įvairiais padažais ar daržovių salotomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai