Ingredientai

Bulvės 4 vnt.
Čiobreliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porai 1 vnt.
Cukinijos 0.5 vnt.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Bulves stambiai sutarkuokite ir užpilkite šaltu vandeniu. Palaikykite 10 minučių ir gerai nusunkite.

2. Porą supjaustykite smulkiais šiaudeliais.

3. Bulves sumaišykite su porais, čiobreliais, druska ir pipirais.

4. Šaukštu dėkite kepti į įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.

5. Apkepkite iš abiejų pusių, kol paskrus.

6. Kitoje keptuvėje svieste apkepkite smulkiai supjaustytus porus, sudėkite supjaustytus pievagrybius ir cukiniją. Apiberkite druska ir troškinkite kelias minutes. Prieš baigiant kepti įpilkite grietinėlės ir išmaišykite.

7. Iškeptus blynus patiekite su pievagrybių padažu.

8. Vietoj pievagrybių galite naudoti ir kitus grybus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai