Ingredientai

Bulvės 4 vnt.
Porai (baltos dalies) 1 vnt.
Čiobreliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Pievagrybiai 10 vnt.
Porai 1 vnt.
Grietinėlė 100 ml
Cukinijos 0.5 vnt.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Bulves stambiai sutarkuokite ir užpilkite šaltu vandeniu. Palaikykite 10 minučių ir gerai nusunkite.

Porą supjaustykite smulkiais šiaudeliais.

Bulves sumaišykite su porais, čiobreliais, druska ir pipirais.

Šaukštu dėkite kepti į įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.

Apkepkite iš abiejų pusių, kol paskrus.

Kitoje keptuvėje svieste apkepkite smulkiai supjaustytus porus, sudėkite supjaustytus pievagrybius ir cukiniją. Apiberkite druska ir troškinkite kelias minutes. Prieš baigiant kepti įpilkite grietinėlės ir išmaišykite.

Iškeptus blynus patiekite su pievagrybių padažu.

Vietoj pievagrybių galite naudoti ir kitus grybus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba