Ingredientai
Bulvės
4
vnt.
Porai (baltoji dalis)
1
vnt.
Čiobreliai
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Pievagrybiai
10
vnt.
Porai
1
vnt.
Grietinėlė
100
ml
Cukinijos
0.5
vnt.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Bulves stambiai sutarkuokite ir užpilkite šaltu vandeniu. Palaikykite 10 minučių ir gerai nusunkite.
2. Porą supjaustykite smulkiais šiaudeliais.
3. Bulves sumaišykite su porais, čiobreliais, druska ir pipirais.
4. Šaukštu dėkite kepti į įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.
5. Apkepkite iš abiejų pusių, kol paskrus.
6. Kitoje keptuvėje svieste apkepkite smulkiai supjaustytus porus, sudėkite supjaustytus pievagrybius ir cukiniją. Apiberkite druska ir troškinkite kelias minutes. Prieš baigiant kepti įpilkite grietinėlės ir išmaišykite.
7. Iškeptus blynus patiekite su pievagrybių padažu.
8. Vietoj pievagrybių galite naudoti ir kitus grybus.
Skanaus!
Atsiliepimai