Ingredientai

Miltai 0.5 stiklinės
Pienas 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir leiskite pakilti.

2. Bulves nulupkite ir sutarkuokite. Tarkius nusunkite.

3. Į tarkius supilkite pieną su mielėmis, įberkite druskos, miltų ir įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite.

4. Palikite šiltoje vietoje bent valandą pastovėti ir pakilti.

5. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Neatsivalgomi porėtieji lietiniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 20 min.

Neatsivalgomi porėtieji lietiniai blynai

Mini blynai pusryčiams
Lengvai paruošiamas
20 min.

Mini blynai pusryčiams

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

Gaivios silkės salotos su agurkais
Lengvai paruošiamas
15 min.

Gaivios silkės salotos su agurkais