Ingredientai

Bulvės 1 kg
Miltai 0.5 stiklinės
Pienas 0.5 stiklinės
Kiaušiniai 1 vnt.
Mielės 50 g
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir leiskite pakilti.

Bulves nulupkite ir sutarkuokite. Tarkius nusunkite.

Į tarkius supilkite pieną su mielėmis, įberkite druskos, miltų ir įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite.

Palikite šiltoje vietoje bent valandą pastovėti ir pakilti.

Blynus kepkite įkaitintame aliejuje kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla