Ingredientai
cukinija
1
vnt.
„Iki“ džiūvėsėliai
100
g
kiaušiniai
2
vnt.
rūkyta malta paprika
1
a. š.
kietasis sūris
30
g
kvietiniai miltai
200
g
kietasis sūris papuošimui
žiupsnelis
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Cukiniją perpjaukite perpus, o tada kiekvieną dalį skersai – į 4 dalis.
* „Iki“ džiūvėsėlius trintuvu sumalkite iki trupinių, supilkite į dubenį, ten pat suberkite rūkytą maltą papriką, tarkuotą kietąjį sūrį, išmaišykite.
* Cukinijų lazdeles apvoliokite miltuose, pamirkykite kiaušinių plakinyje, galiausiai apvoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite į oro gruzdintuvę. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 7 minutes.
* Iškepusias lazdeles apibarstykite druska ir tarkuotu kietuoju sūriu. Valgykite su „Iki“ „Genujos“ pesto padažu.
Atsiliepimai