Ingredientai

Bulvės 3 vnt.
Vištienos filė 500 g
Fermentinis sūris 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Prieskonių mišinys bulvėms pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Rozmarinai 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves nuskuskite ir supjaustykite gana plonomis lazdelėmis. Pabarstykite bulvių prieskoniais.

Vištienos kepsnelius išmuškite, kad taptų plonesni. Apibarstykite iš abiejų pusių druska, pipirais, muskatu ir rozmarinais. Jei kepsneliai per platūs, perpjaukite pusiau - jie turi būti siauri ir ilgi.

Ant kepsnelių pabarstykite tarkuoto sūrio ir uždėkite bulvių lazdelių. Bulvių lazdeles suvyniokite į kepsnelius taip, kad bulvių lazdelės būtų išlindusios. Susekite mediniu smeigtuku.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba