Ingredientai
Kiaušiniai
5
vnt.
Cukrus
200
g
Kokoso drožlės
60
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Sviestas
70
g
Miltai
200
g
Grietinėlė
500
ml
Kondensuotas pienas
1
indelis
Baltasis šokoladas
150
g
Kokoso drožlės
60
g
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Biskvitui kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanilių cukrumi.
Išlydykite sviestą ir jį supilkite į kaišinių masę.
Suberkite miltus ir kokosų drožles.
Iš sviestinio popieriaus iškerpkite norimo dydžio rutulius, juos dėkite į skardą, o ant jų tolygiai paskirstykite tešlą - tai bus biskvitų blynai.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min. Turėtų išeiti apie 4-5 blynus.
Kremui grietinėlę išplakite iki standžių putų.
Kitame puode išsukite ištirpintą baltą šokoladą su kondensuotu pienu.
Po to šias dvi mases sumaišykite, įberkite kokoso drožles ir išmaišykite.
Dėkite pagrindo blyną, jį labai gausiai apšlakstykite citrinų sultimis, kad padas taptų drėgnas, tada tepkite kremą ir toliau sluoksniuokite.
Atsiliepimai