Jei sulaukėte netikėtų svečių ar tiesiog tingite stoviniuoti virtuvėje, gaminkite takus su vištiena ir avokadais. Toks užkandis puikiai tinka ir iškylai. Takus su vištiena ir avokadais papuoškite kalendrų lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Avokadą susmulkinkite, pomidorą ir svogūną supjaustykite kubeliais. Sumaišykite.

2. Pjaustytas daržoves pagardinkite smulkintomis petražolėmis, žaliosios citrinos sultimis, aitriųjų paprikų dribsniais, druska, pipirais ir aliejumi. Gerai išmaišykite.

3. Vištienos šlaunelių mėsą pagardinkite prieskoniais ir kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. 15 min.

4. Ant įkaitinto grilio apskrudinkite tortilijas iš abiejų pusių po 30 sek.

5. Į lėkštę sudėkite tortilijas, ant jų – smulkintą vištieną ir avokadų bei pomidorų salsą.

6. Papuoškite kalendrų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai