Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Aliejus 2 šaukštai
SANTA MARIA ekologiškas THAI prieskonių mišinys su ananasais 1 pakelis
SANTA MARIA kokosų pienas 400 ml
Ananasai 1 vnt.
Špinatai 100 g
Kalendros pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite vištienos filė kubeliais ir apkepkite aliejuje.

2. Sumaišykite kokosų pieną su ekologišku THAI prieskoniu mišiniu su ananasais ir gautą plakinį supilkite į keptuvę ant vištienos filė kubelių.

3. Porą minučių viską pavirkite.

4. Nulupkite ir supjaustykite ananasą gabalėliais, sudėkite ant vištienos kartu su šviežiais špinatais.

5. Papuoškite keliais kalendrų lapeliais. Patiekite su makaronais arba ryžiais.

Patarimas! Rinkitės ekologišką vištienos filė, daržoves ir pagaminkite ekologišką patiekalą.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba